Lakberendezés szívvel-lélekkel: Egy műhely, ahol a fa új életre kel





2012. április 29., vasárnap

Egy műhely, ahol a fa új életre kel

Ma egy olyan belsőépítészettel foglalkozó és fa bútorokat gyártó műhelyt szeretnék nektek bemutatni, akik számára fontos a minőség, ugyanakkor azt vallják, hogy a stílusos otthon megalkotása elsősorban nem pénz kérdése, ami valóban így is van. Fogadjátok szeretettel a bemutatkozásukat az oldalon!


















Az Atico Bútorgyártó Műhely 1997-ben alakult. A kivágott fa hozzáértői kezekbe kerülve újjáéled, megkezdi végső útját, és az ember környezetében tovább él. Alapanyagunkat, a fát tiszteljük és csodáljuk. A belőle készített bútorok szépek és tartósak lehetnek kreativitással és szakértelemmel. Az egyedi igények és elképzelések megvalósítását, alapos szakértelemmel rendelkező, asztalos gárda végzi, akik a legapróbb részleteket is kézzel készítik. Az így elkészített bútorok részletgazdagsága önmagában is szemet gyönyörködtető emellett egy életre szóló érték.








































Komplett megoldásokkal akár egész terek kialakításához szolgálhatunk tanácsokkal, legyen az alapanyagbeli, minőségi vagy stílusbeli kérés. Lakberendezőink és kollégáink szakterületükön segítik megrendelőink kéréseit. Az Atico Műhelyben, egyedi, kézi, munkaigényes bútorok készítése folyik, mesteremberek által. Egyedi megjelenés, egyéniséghez illő berendezés, az elképzelések megvalósítása a legfőbb célunk. Facebook oldalunkat azért hoztuk létre, hogy inspiráló ötleteket adjunk azoknak az otthonszépítőknek, akik szeretik a fát és a belőle készült tárgyakat.





























Honlapjuk itt érhető el: www.atico.hu 

Érdemes csatlakozni a Facebook oldalukhoz, ahol mindig érdekes cikkeket és képeket osztanak meg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...