Lakberendezés szívvel-lélekkel: november 2011

2011. november 30., szerda

Modern dekorációs ötletek

Ha a modern stílus híve vagy, Karácsonykor sem kell visszafognod magad! A nagyitól örökölt karácsonyfadísz nyugodtan felkerülhet a fára, de nyugodtan engedd szabadon a fantáziádat! :)

{via:: House to Home}

Ünnepi készülődés a lakásban

Holnap már december, lassan kezdünk ráhangolódni talán az ünnepekre. Jó érzés úgy hazamenni, hogy körülöttünk finom fények égnek, és a dekoráció is a közelgő Karácsonyra emlékeztet. Nem kell hozzá igazán sok minden, elég a színekkel variálni, a piros, arany, ezüst és a zöld nagyon hangulatos ilyenkor, vagy egy kis örökzöld a sarokban, egy toboz, égő mécsesek, néhány faág egy szép vázában, amire akaszthatunk kedves díszeket, vagy mézeskalácsot majd..
Nézzük hogyan tudunk jó hangulatot teremteni a lakásban!{via}

2011. november 29., kedd

A nap képe

Minden nőnek kellene egy ilyen vállfa.. .:)

Együtt az asztalnál Karácsonykor (is)

Ha az ember vendégeket vár, szívesen díszíti fel az asztalt is, a legszebb terítékeivel, szép szalvétákkal, esetleg egy-egy apró dísszel. Miért ne lenne ez így pont Karácsonykor?
Csak vigyázz, mert majd senki nem akar hazamenni. :)
{via}

2011. november 28., hétfő

Párizsban is várják a Karácsonyt

Ez a párizsi apartman nem csak azért fogott meg, mert szép és kedves, hanem mert már készülődnek benne az ünnepre, amitől még hangulatosabb az egész lakás. Remélem, nektek is tetszeni fog.

{via}

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...